Purificator URHAF808

Purificator automat&inteligent cu functie de Sterilizare UV-C si functie de Ionizare

Prezentare 

Manual de Utilizare RO

Filtare cu 7 etape de purificare

Filtrul primar amplasat în partea din fata a purificatorului are rolul de a retine particulele mari cum ar fi praful, parul, etc. Este recomandata curatarea periodica a acestuia în vederea diminuarii costurilor de intretinere.

Hepa

Filtrul HEPA este confectionat din fibre organice mici și are o capacitate foarte ridicata de retinere a impuritatilor. Constructia acestuia este una speciala bazata pe dimensiuni foarte reduse ale porilor, capacitate mare de absorbtie și eficienta ridicata de purificare. Este conceput pentru a retine inclusiv particulele care pot sa ramana în suspensie în aer și anume PM2.5

CARBON ACTIV:

Filtrul de carbon activ este un bun absorbant hidrofob și are o capacitate mare de absorbtie și retinere a mirosurilor. Acesta asigura functii complete de curatare pentru absorbtia mirosurilor, deodorizare, dezumidificare, anti-otrava, sterilizare, purificare și altele asemenea, eliminind eficient poluarea aerului din incaperi.

Photocatalyst - Sterilizare UV-C

Lampile antibacteriene și ultraviolete elimina bacteriile și asigura cu eficienta ridicata o dezinfectie cu spectru larg fiind foarte utile avand în vedere faptul ca toti agentii patogeni au un efect nociv ridicat și putere mare de inhibare. Purificarea aerului se bazeaza pe descompunerea eficienta a compusilor organici și a substantelor toxice din aer. Lumina ultravioleta (UV-C) este utilizata pentru a distruge structura lantului molecular al virusurilor, microbilor și bacteriilor. Particulele mici cu sarcina pozitiva cum ar fi fumul, praful, particulele care stau în suspensie în aer, etc. se condenseaza și devin particule mari și sunt retinute de alt nivel de filtrare al stratului filtrant.

Anion (ioni negativi sau “vitamine în aer”)

Aerul ionizat negativ imbunatateste calitatea vietii și are urmatoarele beneficii: Imbunatateste calitatea somnulu, creste capacitatea pulmonara, creste capacitatea de asimilare a vitaminelor B și C, reduce durerile de cap și creste imunitatea împotriva alergiilor, reduce iritatiile cailor respiratorii, reduce intensitatea atacurilor de astm, imbunatateste sistemul imunitar, normalizeaza echilibrul hormonal, diminueaza iritabilitatea și starea depresiva, creste atentia și productivitatea muncii, imbunatateste concentrarea și eficienta întregului organism. 

URHAF808

Specific References

Download

Descarca prezentarea

Prezentare Purificator URHAF 808

Download (1.37M)

Manual de Utilizare URHAF-06

Manual de Utilizare URHAF-06

Download (1.05M)
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.